Loading...
UUDISED

Andre “Blacc” Lepik kvalifitseerus Faceit Pro League’i

Täna lõppenud igakuisel FPL challengeri finaalidel kvalifitseerus Faceit Pro League’i ka Andre “Blacc” Lepik. 

Kuu aega kestnud FPL Challengeril kvalifitseerus Blacc finaalidele ja kahe päeva jooksul toimunud mängudel kogus kokku 1150 punkti, kindlustades nii endale koha FPLis esimesena, edastades teise koha mängijat lausa 30 punktiga. Kogu pingereaga saab tutvuda siin.

FPL Challenger finaalides osales sel korral Eestist ka SamVan, kes saavutas kokkuvõttes 4. koha, teistel eestlastel tuli leppida pingereas veidi madalamate kohtadega.

Faceit Pro League on Faceiti professionaalsete e-sportlaste liiga, kuhu lisaks maailma parimatele mängijatele saavad ligipääsu ka igal kuul 2 parimat FPL Challengerist. Rohkem infot kvalifitseerumise kohta siin

Vasta