Loading...
LANUUDISED

TTÜ e-Sport 2018 Talv turniiri võitis OnlineBOTS

Eelmisel nädalavahetusel seadsid ettevõtlikud IT-tudengid juba kahekümne teist korda Tallinna Tehnikaülikooli aulasse üles TTÜ e-Sport nime kandva võrgupeo, et kolme päeva vältel maha pidada kuhjaga tuliseid virtuaallahinguid.

TTÜ e-Sport on oma pika ajaloo vältel kohalikke e-sportlasi rõõmustanud nii mõnegi erineva mänguga. Seekord alustasid 155 mängijat reede õhtul teekonda Eesti parima Counter-Strike: Global Offensive meeskonna tiitli ja kahe tuhande euro suuruse auhinnafondi nimel.

Alagrupimängudest pääses edasi 16 meeskonda, kes teisel päeval playoffidel taas tiitlivõitlust alustasid. Lisaks Eesti meeskondadele olid parimad meeskonnad välja pannud ka lõunanaabrid Leedust ja Lätist. Viimased kinnitasid seekord koha ka turniiri esikolmikus.

Esimese koha kindlustas Eesti meeskond OnlineBOTS koosseisus Kevin “HS” Tarn, Hendrik “cheti” Vallimägi, Mihkel “sperr” Alamaa, Kristjan “FejtZ” Allsaar ja Martin “SamVan” Avamere. Teisele kohale jõudis Läti meeskond Team SPLY ja kolmanda koha noppis taaskord Eesti meeskond – EVILNINE.

1. koht (Eesti) OnlineBOTS – HS, cheti, sperr, fejtz, SamVan
2. koht (Läti) Team SPLY – Emis2, UGARR, kykaho, outwerk, hek
3. koht (Eesti) EVILNINE – Sickta, marps, Senpai, lenz, zenki

Vasta
Üks kommentaar