Loading...
UUDISED

Faceit Pro League tegi liikmenimekirjas puhastust, sperr ja supra jätkavad FPLCs

Sel nädalal teatas Faceit, et Põhja-Ameerika Pro League’is võeti ette talvepuhastus, mille käigus eemaldati liigast mitmeid tuntud mängijaid. Nüüd on sarnane liikmenimekirja korrastamine ette võetud ka Euroopa Pro League’is. Sel korral arvati koosseisust välja ka Eesti mängijad Mihkel “sperr” Alamaa ja Anton “supra” Tšernobai.

Faceit viib pro liigades aeg-ajalt suurpuhastusi läbi nii liikmete hääletuse kui iga mängija individuaalseid tulemusi arvesse võttes. Täna lekkis mitteametlik postitus ka Redditisse ning Eesti mängijatest jätkavad FPL Challengeris sperr ja supra. Teiste seas eemaldati FPList ka ex-QBF mängijad ning katseajaga jätkab näiteks endine EnVyUs ja G2 mängija apEX.

FPL Challengerist on eestlastel võimalus tagasi FPLi kvalifitseeruda – igal kuul pääseb FPLi Challengeri parim mängija. Lisaks on võimalus mängijatel osaleda FPL community circuit liigades, kus parimadpääsevad igakuiselt FPL Europa qualifierisse. Qualifieri parim mängija liigub edasi pro liigasse. Rohkem infot FPL kodulehel.

 

 

Vasta