Loading...
LAN

TalTech e-Sport toimub sel kevadel VIIMAST KORDA

Pika ajalooga TalTech e-Sport (endine TTÜ e-Sport) andis täna teada, et sel kevadel leiab aset 12-aastase ajalooga võrgupeosarja viimane üritus. 19.-21. aprillil toimub TalTech e-Sport 2019 Kevad, kus kuni 32 meeskonda on oodatud end CS:GOs proovile panema 2000-eurose auhinnafondi nimel. 

Korraldajate kommentaar:

Head e-spordi huvilised!

Kaksteist aastat on pikk aeg ühe LAN-i üritustesarja korraldamises. TTÜ e-Sport sai alguse paari inimese mõttest teha LAN-i sõpradega ning veeta head aega. Aastad möödusid ning üritus kasvas iga aastaga suuremaks külastajate arvult ja sponsorite huvilt. Ürituse külastajaid hakkas tulema üle Eesti ning ka naaberriikidest.
Kahjuks oleme täheldanud viimaste aastate külastajate arvu põhjal, et standardne LAN ja ka turniiriformaat on välja suremas ning inimesed ei ole enam nii huvitatud üritusest nagu paar-kolm aastat tagasi.

Sellest tendentsist tulenevalt anname teada, et TalTech e-Sport 2019 Kevad jääb meie pikaajalises ja väärikas üritustesarjas viimaseks. Piletid on veel saadaval kodulehel ning korraldusmeeskonna poolt teeme kõik, et tuua teieni veel viimast korda üks hea kvaliteediga võrgupidu.

Näeme üritusel!

 

Kevadisele üritusele saab pileteid osta kodulehelt e-sport.ee

 

Vasta